Saturday, January 12, 2013

Chocolate Cake

Põhi:
2 pakki Vilma Juubeli tordipulbrit
pisut toiduõli ja kakaopulbrit
immutamiseks veidi piima

Täidis:
400g toorjuustu
200g (piima)shokolaadi

Kate:
200g (piima)shokolaadi
100g valget shokolaadi


Küpseta põhi vastavalt pakil olevale instruktsioonile, lisa segule pisut kakaod, vastavalt sellele kui kakaost põhja soovid. Lase jahtuda ja lõika põhi pooleks. Põhja võib immutada ka väikese koguse piimaga, see teeb koogi mahlasemaks.

Valmista täidis. Sulata shokolaad veevannil ning sega see kokku toasooja pehmeks hõõrutud toorjuustuga. Määri täidis põhjale ja aseta peale põhja pealmine pool.

Katte tarvis sulata teine pool piimashokolaadist ning määri see ühtlase kihina üle kogu koogi. Seejärel sulata valgeshokolaad ja nirista see kaunistuseks koogile. Võid selleks kasutada näiteks teelusikat.
Lase kattel tahkuda, soovitavalt toatemperatuuril, siis jääb glasuur läikiv.

Mõnusat küpsetamist! :)

PS! Sa võid kasutada erinevaid shokolaade vastavalt sellele, mis sulle endale rohkem maitseb. Asendada näiteks piimashokolaadi tumedaga või kasutada hoopis rohkem valget shokolaadi.









Base
 2 packs of Vilma Juubeli cake powder 
Some cocoa powder 
A little bit of vegetable oil 
Some milk 

 Filling: 
400g cream cheese 
200g milk chocolate 

 Top coat: 
200g milk chocolate 
100g white chocolate


Bake the cake base according to the instructions on the pack plus add some cocoa powder. Let it cool a bit and then cut the cake horizontally into two equal layers. If you want, you can saturate the cake base with a little bit of milk. 
 For the filling you need to the brake the chocolate into small pieces and melt it in a double boiler (over hot water), then mix it with softened cream cheese and spread in on the bottom layer and then add the top layer. 
For the top coat melt the other half of the milk chocolate and spred it evenly all over the cake. The melt the white chocolate and trickle it on the cake (you can use a teaspoon for example). Let the top coat cool at room temperature. 

 Happy baking!

PS! You can use different types of chocolate, whatever you like the best!

No comments:

Post a Comment